Citat din Adrian Paunescu

Citat din  Adrian Paunescu
Citat din Adrian Paunescu

duminică, 21 aprilie 2013

Cursul scurt de ”VOCE” la PSD: "Cu sinceritatea nu faci nimic. Un bun comunicator e un bun manipulator. Al individului, al subconştientului, al maselor"

FOTO: Liviu Adăscăliţei/Mediafax
Lecţia pe care au primit-o astăzi PSD-iştii care vor să fie "vocile" partidului în presă şi la televiziuni a fost că sinceritatea nu ajută, iar manipularea este cheia succesului politic. "Cursanţii" de ocazie au aflat, de la un senator al PSD, şi care este relaţia în USL: "vrem să mimăm o prietenie senzaţională", dar liberalii "vorbesc pe prea multe voci".
"Trebuie să fii un bun manipulator. Dacă eşti sincer nu faci nimic. Un bun comunicator este un bun manipulator. Nu numai al individului, ci al subconştientului, al maselor", le-a predat Rozemarie Olănescu, fosta consilieră a primarului Sorin Oprescu şi o mai veche colaboratoare a lui Adrian Năstase cursul scurt de manipulare. Sinceritatea a fost şi motivată: "Vă spun acum, că suntem între noi", s-a justificat Olănescu, crezând că în sală sunt numai oameni de partid.
Învăţăturile consilierilor de la centru pentru purtătorii de cuvânt ai organizaţiilor din teritoriu s-au propagat într-o dezbatere internă înaintea Congresului PSD la care au fost prezenţi ministrul Nicolae Bănicioiu, fosta vedetă TV Gabriela Firea, europarlamentarul Corina Creţu, fost purtător de cuvânt al lui Ion Iliescu şi actualui purtător de cuvânt al partidului, Cătălin Ivan.
Momentul a fost folosit de PSD-işti şi pentru a-şi spune oful despre relaţia cu liberalii. "Noi, PSD, suntem solişti, vorbim pe o voce, cu PNL nu se poate, acolo fiecare are tot timpul ceva de zis. Păi ce face Crin aseară? Iese şi-o spune pe aia cu benzina: că relaţia cu Ponta are atâta benzină cât să ajung până la prezidenţiale, atât. Păi noi vrem să mimăm o prietenie senzaţională şi o dai pe asta? Pe mine m-a deranjat", s-a plâns partidului senatorul Daniel Savu, nemulţumit că "USL vorbeşte-n cor".
Un obişnuit al platourilor tv în ultimele luni, Savu a cerut partidului şi o strategie împotriva "modelului agresiv al PDL" pentru momentele când "moderatorul e un pic ciupit de somn" şi lasă PDL-iştii să vorbească. "Vin Andreea Paul Vass, Raluca Turcan, Andreea Pora, că şi ea e un bun comunicatii al lor, foarte bine pregătite şi o ţin pe a la cu atacul. Şi dacă moderatorul e un pic ciupit de somn le lasă să vorbească. Trebuie să atacăm şi noi, altfel o să ne trezim că trebuie să dăm tot timpul explicaţii", a spus parlamentarul după care Ivan şi-a luat notiţe.



6 rudy 19.04.2013 19:45
Cat o sa mai dureze 100 de ani??? :)) :)) :))
 
#7 metin cerchez 19.04.2013 19:49
mafiotii astia masoni sint de stinga? ei bogati noi saraci
 
#8 GUNOIERUL 19.04.2013 20:15
Mi-e scarba de politica, mi-e scarba de asa-zisii "politicieni" romani (eufemism pentru "mafioti"), ma felicit ca anul trecut am luat hotararea sa nu ma mai duc niciodata la vot si ca m-am tinut de ea. Nimeni nu se va mai imbogati si nu-si va mai bate joc de mine pe votul meu.
 
#9 unul 19.04.2013 20:16
Parca ar fi CC-UTC cu cravatele rosii la gat , ca acum 30 de ani !!! Vai de capul nostru, astia-s mai rau ca raia , nu scapi de ei nicicum !!!!!!!!!!!!!
 
#10 octavian 19.04.2013 20:19
@metin cerchez
Bucurati-va ca veti fi mort si nu o sa vedeti viitorul urmasilor vostri. E trist ptr cei care il intuiesc... nu va doresc sa fiti in pielea lor.... Un exemplu e CTP....care stie exact cum va arata Romania in viitor .... si se vede in acreala cu care scrie depre politica..
 
#11 Vali 19.04.2013 20:25
Pai, ca sa fiu in ton cu titlul, si cu poza - ce mai ramane de spus? Heil Hitler!...:)))
 
#12 cornelau 19.04.2013 20:26
Iliescu: Un om politic responsabil se pune in slujba celor multi. Se referea la bani.
 
#13 LENEA II COPLESISE PE ACESTI USL-isti! DUPA CE VOTASERA VOTANTI, 70%, EI NU MAI CONSTRUIAU NIMIC! MAI BINE LA FURT INAINTE DECAT LA CONSTRUCTIE DE 2, 000 DE MILE DE AUTOSTRAZI! DULCE CA MIEREA ERA BANUL PUBLIC DE FURAT! 19.04.2013 21:16
LENEA II COPLESISE PE ACESTI USL-isti! DUPA CE VOTASERA VOTANTI, 70%, EI NU MAI CONSTRUIAU NIMIC! MAI BINE LA FURT INAINTE DECAT LA CONSTRUCTIE DE 2, 000 DE MILE DE AUTOSTRAZI! DULCE CA MIEREA ERA BANUL PUBLIC DE FURAT!OAMENI CA MALUL SI STATEAU SA ZDRANGANEASCA DIN GURA CEVA CE NU INTERESA PE VOTANTI! SA MAREASCA VENITURILE POPULATIEI NU PUTEAU! NESIMTIREA LA ADRESA A 70% DIN POPULATIE ERA ENORMA! TELEVIZOARELE STINSE TIMP DE 3 ZILE!
 
#14 dr.lecter 19.04.2013 21:16
@#11 Vali

Nu cred ca tin mana la inima,n-au asa ceva.Cred ca mai degraba la portofel.Probabil tocmai intrase Bombonel in sala,se stie doar cati bani a pierdut in ultima vreme,e flamand tare mititelu`....
 
#15 II TINEAU IN FOAME SI MIZERIE PE CETATENII ROMANI! IN LIPSA DE SANATATE! 19.04.2013 21:19
CE TUPEU PE CAPUL LOR! POPULATIA INCEPUSE SA-I UIRASCA DUPA CE INCEPUSERA SA COABITEZE! SI PENTRU CA NU GASEAU VINOVATII PENTRU SARACIA GENERALA!
 
#16 rudy 19.04.2013 21:19
Ce fete de adormiti....:)):)):))
 
#17 apolitic 19.04.2013 21:36
Au fost comandate si aplauzele pentru Nastase ?Acest congres seamana izbitor cu congresul de acum 23 ani .De unde or fi avut bani pentru congres ?De la noi , bugetarii , nu cred.
 
#18 T.N.T. 19.04.2013 22:12
Cel din centru e Marian Oprisan "nasul" din Focsani Vrancea... Orice ar face nu pateste nimic..DNA e a lui Base e scuza oricarui hot de talie mare. A fortat lumea sa vanda terenuri in jurul Focsaniului. Ahh..nu el mama lui cumpara...Si apropos de mama, stiati ca Oprisan inca sta la mama? Pai da caci megaconstructia unde locuieste Presedintele Consiliului Local Vrancea este tot pe numele mamei...In caz ca se intampla ceva (puscarie) sa scape cu casa cu heliport si gard de 6 metri inaltime si 2 km lungime. La km 25 de Focsani spre Bolotesti se poate vedea lejer cu GoogleEarth. Toate se uita..cum fratiorul Adrian a pus gazon castigand milioane de euro impreuna cu carismaticul Oprescu smecher-chirurg de Bucuresti...Si de ce e ales? Pt ca acum familiile protejeaza sutele de locuri de munca obtinute, date de Oprisan stiind ca daca numai este el vin ceilalti si gata...
 
#19 Mitică de la berărie 19.04.2013 22:15
bată-vă Dumnezeu să vă bată !
 
#20 de adormiti ?! 19.04.2013 22:17
@rudy


gresit ! de gangsteri !

mafioti LIBIDINOSI cum sint toti politicienii romani si clientele lor de 23 de ani .
 
#21 bibi 19.04.2013 22:25
Eu tot nu inteleg ce-i mai dati intr-una cu politica si politicienii! Ce se intampla in ziua de azi nu mai are legatura cu politica!
Astazi 'partidele' sunt găşti care au un scop si pentru acel scop fac orice... Alianta stanga-dreapta de fapt inseamna un acord al unei gasti de comunisti cu o alta gasca de neoburghezi pentru un scop comun: JAF organizat si legalizat! In plus, eliminarea gastilor concurente!
 
#22 batranu' 19.04.2013 22:25
A inceput....Sfarsitul...
Va jur copii, citesc si plang.
Celor cu inima romana:
Cu Romania! nu "cu Raj"
 
#23 UITATE-TE DIRECT IN OCHI LA BLEGOMANI, 80% DINTRE VOTANTI, APOI FURA-LE TOT! 19.04.2013 22:42
UITATE-TE DIRECT IN OCHI LA BLEGOMANI, 80% DINTRE VOTANTI, APOI FURA-LE TOT!" EI CHIAR NE CRED! I-AM FURAT DE PESTE DOUAZECI DE ANI DE IMPLINIRI MARETE, AM PUS PG CORUPTI CARE AU MISIUNEA DE A NU PRINDE PE NIMENI MAJOR, PE VINOVATII DIN 89, ACEIASI CU EMANATII DIN 89, AVAND DREPT MISIUNE VANZAREA LA FIER VECHI A INDUSTRIEI, AGRICULTURII, MEDICINEI, IN VALOARE DE 1, 000, 000 DE TONE DE AUR (UN MILION DE TONE)! APOI DA VINA PE MOSTENIREA GREA (ACUM A REGIMULUI BASESCU, BINEINTELES VINA ACESTUIA DIN URMA E IMENSA-IMENSA, DAR SI EL A DAT VINA PE MOSTENIREA CELOR DINAINTE!!!), INVENTEAZA UN CUVANT DE LEMN, REGIONALIZAREA, CA SA MAI FURI RESURSE SI SA NU FACI NIMIC! RADE-LE APOI IN OCHI CETATENILOR FRAIERI ROMANI, CARE NU AU GASIT VINOVATII PENTRU VENITUL DE BANTUSTAN DE 60-90 DE EURO, IN MEDIUL RURAL, 100-200-300 DE EURO, LA ORAS, AL CETATENILOR, LUCRATORI ACTIVI SAU PENSIONARI! BAGA-LE IN OCHI VRAJA: IMPRUMUTUL LA FMI SI RAMBURSAREA LUI NE TINE LEGATI DE MAINI SI DE PICIOARE, CA SA FURAM IN CONTINUARE BANII DE AUTOSTRAZI, MEDICINA DE SECOLUL XXII, DEZVOLTARE A ECONOMIEI!!! FRAIERII, CHIAR CRED!!! UN ZAMBET LARG, ALTADATA MERGEA PLANSUL, LA TOVARASUL NOSTRU TRANSPARTINIC, DRAGA STOLO ETC ETC!!! SI ASA FACEM ISTORIE! CU SPAGA DE LA STAPANII COLONIEI SI AI NOSTRI, PROTECTORII PERSONALI PENTRU CA EI, MAI MULT, NOI, MAI PUTIN, SA FURAM SI SA NE IMBOGATIM!!!"
ASTA ERA GANDUL SUBLIMILOR CIOCOI TRANSPARTNICI (FARA NICIO LEGATURA CU DD, CI CU ROMANUL "CIOCOII VECHI SI NOI")!!! POPORUL VOIA VINOVATI, REVOLTA, PENTRU A IESI DIN UMILINTA DE A FI PACALITI ANI LA RANDUL, DUPA PRINCIPIUL SUVEICII (PLASEAZA OAMENI IN TOATE PARTIDELE, CAND UNII CAD, CEILALTI SE RIDICA, DAR INTRE DIVERSELE RAMURI OPOZITIE-PUTERE DINTR-UN MOMENT, LEGATURILE DE CORUPTIE SUNT NESFARSITE, EXEMPLU: JOHNNIE RUSSIAN)!
NASTASILA ERA DOAR UN SCAPE GOAT PENTRU TOT!!!!
 
#24 constantin (un moldovean) 19.04.2013 22:42
Ăștia sunt chaburii roșii ai lui Ceaușescu
 
#25 ADEVARUL PENTRU POPOR 19.04.2013 22:47
UE,PRIVATIZARI=HOTIE,SCLAVIE,COMUNISM,MINCIUNA

IATA CE A AVUT POPORUL ROMAN!
IATA CE A INSEMNAT “INTEGRAREA“ UE!
IATA CE NE-A ADUS “CIVILIZATIA“ OCCIDENTALA!

IATA CE S-A VINDUT, DISTRUS SI JEFUIT DE STRAINI, CU CONCURSUL TRADATORILOR DE NEAM DIN ULTIMII 23 DE ANI:

–lista cu 1256 intreprinderi, companii de stat:

http://megalit.ro/ce-s-a-distrus-jefuit-vandut-in-20-de-ani-lista-cu-1256-intreprinderi-companii-de-stat/
 
#26 nicolae 19.04.2013 23:36
Cu sinceritate totul se poate implinii..Minciuna este pacatul suprem al omenirii..suntem unde suntem pentru ca mintim continuu..Manipularea poate aduce ,,rezultate"..insa lasa in urma efecte care in timp genereaza doar rele..
 
#27 terry 20.04.2013 00:12
La asa neam, asa partid ! Si sa nu aud ca toti sunt la fel, ca dau cu bomba, sa nu mai siluim pamantul asta cu prostia si barbaria noastra ! Cand si-a omagiat PDL penalii in fata unei sali pline si in direct ? Cand s-a dus PDL sau Basescu cu vreun penal de brat la parchet ? PDL si Basescu au facut justitia asta, care aresta numai gainari, sa aresteze sau sa ancheteze pe cei mari: Nastase, Vantu, Voiculescu, Dinel Staicu, Voicu, judecatori corupti, politisti, vamesi, medici. PSD face toate legile in asa fel incat se se poata fura ca inainte. E clar ca sunt hoti si la PDL, dar acestia au fost momiti. prin compromisuri mult mai mici ( a se citi hotii ), sa faca legile mai bune si sa nu opreasca mersul spre statul de drept. Iar noi, ametiti tocmai de televiziunile celor care ne-au furat, le dam in cap. Apare un suflu nou ca MRU, Neamtu, etc, li se insceneaza tot felul de calomnii, si noi le dam in cap ! UE insista sa se respecte legea si drepturile omului, la televizor ne invata sa le spunem 'ce-ai cu noi ba, pentru ce sa dam cu var ?', si noi le dam in cap ! Niste judecatori si procurori isi risca viata, familia si cariera anchetand si condamnand oameni care pana atunci nu aveau tupeul nici macar sa-i vorbeasca de rau, nu ma vorbim sa-i ancheteze sau sa-i condamne. Si noi le dam in cap! Cum sa ne primeasca Europa civilizata, cand noi il aplaudam in vazul tarii, deci alegatorilor, pe un infractor dovedit si condamnat, care a platiit in cateva ore 1 milion de dolari, prejudiciul din dosarul penal, bugetar fiind. Si asta e nimic pe langa faptul ca colegii lui, care reprezinta vointa a 60% din romani, il considera un reper moral . Mishto natie, nu ?
 
#28 ManagerFotbal@yahoo.com 20.04.2013 00:26
Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter)

Http://SmartUrl.it/RoML
 
#29 spanzuratoarea.in 20.04.2013 01:09
Joaca spanzuratoarea online pe spanzuratoarea.in , ghiceste cuvintele intr-un timp cat mai scurt si cu cat mai putine greseli si urca cat mai sus in clasament.
 
#30 piciul 20.04.2013 01:51
Il vad pe Mang plagiatorul cu mustata sa smechera in echipa de banditi. Ma surprinde cum a ajuns din nou in Parlament? Chiar atatia prosti locuiesc in Bihor incat sa aleaga ca reprezentant al lor un inginar care a copiat o lucrare gresita a unui japonez dandu-se mare om de stiinta?
 
#31 m s 20.04.2013 01:53
ce fetze de talharii odiosi...
 
#32 reformistul 20.04.2013 06:15
scurt si la obiect:ponta ne crede niste prosti !
 
#33 zelea c 20.04.2013 07:10
duduia are dreptate :turmele trebuie dirijate asacum vor politicienii !in '90 ao fost TURMELE fsn-iste in frunte cu macelarul sef(care a ucis sperantele tinerilor nealiniati la cancerul fsn) ilici !si azi imi pun intrbarea : cine a fost mai vinovat ilici sau turma ? EU zic ca turma din moment ce in 2000 i s-a dat din nou girul sa conduca romania !halal bobor !apoi a venit epoca marinarului ipocrit !o alta dirijare a maselor ,a turmei care a muscat-o bine !iar cand turma s-a trezit ,marinarul n-a mai mai vrut sa plece acasa de la cotroceni ,desi 7 milioane de oameni i-au cerut asta !SI AICI VINA CEA MARE O AU JIGODIILE DE LA CURTEA CONSTITUTIONALA CARE SI-AU BATUT JOC DE BOBOR IAR ACESTEA NU AU REACTIONAT IN NICIUN FEL !si STAREA ACESTEI NATII SI ACESTUI POPOR VA CONTINUA VESNIC PENTRU CA ACESTEA SUNT LIMITELE LUI !VORBESC MULT SI NU FAC NIMIC !ESTE UN POPOR BASCALIOS CARE I-A TOTUL , INDERADERE! NU DUCE LUCRURILE PANA LA CAPAT ! CE AU ZIS NEMTII ,DUPA '90 DESPRE ROMANI : NU NE ESTE FRICA DE SARACIA ROMANILOR CI DE MENTALITATEA LOR :RESTUL ESTE MEDITATIE !TRISTA TARA ,JALNIC POPOR !
 
#34 zelea c 20.04.2013 07:16
dar de ce nu spui de referendumul cu privire la suspendarea marinarului ,care este cea mai mare calamitate , dupa mineriadele din ' 90 ?NICI EU NU-L SUPORT PE PONTA CARE A FACUT TROCUL CU MARINARUL SUSPENDAT !
 
#35 mihai 20.04.2013 07:22
BOSCODEALA !!!! CAND ASFALTEZI IN BUZAU TOATE GROPILE ?????????? CA LA POZE ESTI PRIMU
 
#36 d(r)acul liber 20.04.2013 07:38
Bah bolshevicilor, in 45 ani de comunism ati fost atat de buni ca ati distrus o tara! In anii Involutiei v-ati aflat la butoane singuri 6+4+2(cu PNL)+2(cu PDL)+1(mai mult voi+PNL)=15ani de dezastru si jaf national. Ati revelat prostimii, ceea ce noi, astia de nu votam cu voi sau boicotam votul pentru ca nu avem alternative, stiam de mult! Bah pacalicilor da' si la asta sunteti nishte pangligari, nishte diletanti, la referendumul din 2012 nu ati reusit sa egalati procentul chioretelui din 2009 iar in iarna lui 2012, avand toate parghiile in mana, nu ati reusit sa "ma./ni./pu./lati" decat 2,5 milioane ce au votat cu voi, psd-istii (1,4 milioane cu pnl-istii si restul pana la 4,5 milioane cu partide de umplutura). Au ramas 3 milioane dintre cei ce au participat la vot pe care, clar, nu i-ati pacalit! Din alea 2,5 milioane, in urmatorii 3 ani va disparea un procent important de pensionari besmetici. Atunci sa va vedem! Poate va avea tara asta o sansa!
P.S. Ce nu va spun aia ce va umple urechile, este ca pentru a va reusi strategia din titlul articolului, trebuie sa aveti "subiecti potriviti". Ei, nu-s decat vreo 2,5 milioane si-s in scadere... "Putin, foarte putin!" vorba lui Gogu Steriade...
 
#37 d(r)acul liber 20.04.2013 07:46
@ #14 dr.lecter: nu de bombonel le era frica de tineau mana pe portofel. In sala, la prezidiu, e unul cunoscut in judetul pe care-l birjareste pentru "talentele" sale: oprisan zis portofel! Gurile rele spun asta... acu' nu mai subtilizeaza portofele, acum da tunuri, la fiecare salva dispare cate ceva si se transforma, ca-n basme, in banuti. Vorba "Ververitei Ciorditoare" (Mo si F.O.C.A.): "concetatzeni, fiti fara grija! tot ce este al vostru se afla-n siguranta!... la mine!"
P.S. In situatii similare sunt toti baronii de prin sala!
 
#38 d(r)acul liber 20.04.2013 07:49
@ #29: bah, daca joc spanzuratoarea on-line, dispare cate unul din odioshii din fotografie?
 
#39 Claudiu 20.04.2013 08:13
Concluzia acestui articol este ca trebuie sa minti.
Trebuie sa minti pentru a ajunge sa conduci si sa ai succes.
Cred ca rezultatul este unul senzational daca toti liderii nostrii mint.
Se pare ca s-a descoperit secretul progresului poporului roman.
 
#40 * 20.04.2013 08:13
Romania .
 
#41 aaa 20.04.2013 08:24
bine ai spus Mariuse ! de ce trebuie sa asteptam de la un cecen?!
 
#42 d(r)acul liber 20.04.2013 08:32
@ #41: baieti, sansa asta a fost irosita! Poate la anu', cand s-or strange iar? ;))))
 
#43 vasile 20.04.2013 09:15
toti sant murdari,si murdaresc tara asta.
 
#44 fabian 20.04.2013 09:22
"Trebuie să fii un bun manipulator. Dacă eşti sincer nu faci nimic. Un bun comunicator este un bun manipulator. Nu numai al individului, ci al subconştientului, al maselor." (Rozemarie Olănescu)
Acesta este un citat care va intra in istorie, alaturi de "Sa traiti bine !". Adevarata natura a politicii este manipularea, minciuna. De ce ar avea nevoie o societate umana normala de manipulare, de minciuna?! Trageti voi concluzia si cautati solutii.
 
#45 Asta a fost cumva o lecţie de sinceritate, despre aprciere şi depreciere? 20.04.2013 09:27
Aşa, pentru a şti tot omul ce le "bese" mintea şi la reevaluare, eventual, cum le stabileşte aprecierea sau deprecierea "politică"?
 
#46 Mă întreb câţi dintre aceştia ar fi "pregătiţi" să meargă alături de Traian Băsescu ? 20.04.2013 09:31
?
Reevaluare ?
 
#47 Pe umerii lui Ponta încă apasă promisiunea Ecaterinei Anronescu făcută în 2008 de mărire a salariilor profesorilor cu 50% ! 20.04.2013 09:41
Oare doamna Firea plecă de la Antena 3 că acolo nu era voie cu manipularea şi dumneaiei tocmai ce studia împreună cu domnul Pandele şi nu putea să şi aplice ?
 
#48 nic 20.04.2013 09:55
Aceasta este politica, facuta de politicieni pentru binele romanilor si al tarii?
Am vandut tot, locuri de munca nu sunt, firmele sunt bataia de joc a administratiei si al legilor schimbate cat mai des , nu reusim sa ne asezam pe o legislatie normala europeana.
Salarii romanesti dar cerintele si preturile sunt europene.Pana cand d lor politicieni ,cu miros fin de ciolan si slanina?
De ce mergeti acolo ,la varf?
Sa va etalati tinuta,masinile si averea,sa trageti sfori
pentru afacerile pe care le aveti,sa ingropati efectiv tara in datorii si pe cetateni in saracie?
Oricum aceasta guvernare este hotaratoare .Pentru ca noi nu mai avem rabdare sa tot vedem experiente facute pe noi.
 
#49 "Cică faptele vorbeşte" ? 20.04.2013 10:06
Doctrine şi doctrinarzi ?

În timp ce activul PSD "juisează" despre manipulare, alegătorii strigă disperaţi după locuri de muncă ?
 
#50 radu 20.04.2013 10:18
Nastase ,unul din cei mai mari hoti si corupti din epoca moderna a Romaniei. La puscarie cu el si toti hotii mafioti din PSD
 
#51 MONA 20.04.2013 10:28
Este in zadar sa tot criticam, haideti sa nu ne mai lasam manipulati de politicieni, sta dor in puterea noastra, sa facem o petitie ca aceasta tara sa fie condusa de profesionisti si nu de lipitori de afise, dar suntem noi in stare de asa ceva sau ne este mult mai comod sa privim , sa criticam si sa ne plangem ca suntem furati si jegmaniti.
 
#52 Ai bă şi chemarea la vot ce ar urma să fie ? 20.04.2013 11:04
O abordare exhaustivă a miştoului general ?
 
#53 atack 21.04.2013 08:07
poza asta mi-a amintit de lingaii comunismului,sleiosi,burtosi ,importanti si fara valoare,o combinatie de nicu-elena sau becali europarlamentar,aaberatii umane,ponta a devenit seful stupului de gandaci ,atat.
 
#54 Marius 21.04.2013 10:23
Stim doar sa ne plangem. Hai sa iesim in strada. Sa cerem ce e al nostru. Sa distrugem mitocania, hotia, ipocrizia si toata aceasta clica mizera. Ne-am manjit istoria si demnitatea, ba chiar ni le-am pierdut, neputinciosi fiind in fata acestui val staruitor de dejectii ''umane'' cu titlu de politicieni. Generatiile viitoare nu ne vor judeca in functie de ''greaua mostenire'' ci dimpotriva, pentru lipsa de curaj, de onoare si coeziune in actiunile noastre. Cand un politician vine si iti spune ca sinceritatea nu e buna de nimic, atunci a folosit valorile de baza ale unui om pe post de hartie igienica. E clar ca manipularea asta care are radacini adanc infipte in fiinta noastra nationala nu va putea fi combatuta decat cu moralitate si sacrificiu, fie individual, fie colectiv. E timpul sa ne trezim si sa revendicam identitatea pentru a nu ne pierde in negura vremurilor. Romania ne apartine.
 
#55 Ciombe 21.04.2013 13:43
Pai aceste "cursuri scurte", de manipulare intensiva, au fost dobandite de catre maimutele rosii, pe la Baneasa, St. Ghiorghiu, ase, Moscow, dss, kgb, samd.!
 
#56 cris 21.04.2013 16:50
@Marius
Marius ai perfecata dreptate doar iesind in strada se pot schimba lucrurile. Cei care au avut curajul sa iasa in primele zile din decembrie 89 cerand LIBERTATE sunt considerati nebuni s-au sariti de pe fix s-au profitori . Poporul nu vede * in care se afunda ,il roade invidia,minciuna,rautatea,,hotia. Daca vrei sa-i scoti in strada scoate niste moaste s-au ceva mancare gratis sa vezi cum i-si rup hainele sa fie primi. Moralitate si sacrificiu la nivel individual,visezi frumos ,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu