Citat din Adrian Paunescu

Citat din  Adrian Paunescu
Citat din Adrian Paunescu

sâmbătă, 2 februarie 2013

Mișcarea Antitaxe

http://capitalismpepaine.wordpress.com/2013/01/31/miscarea-antitaxe/

Reblogged this on Reportaje-Live and commented:
Dragi cititori m-am saturat probabil ca si voi sa subventionez prin impozite si taxe aberante bugetarii cu mercedes, parlamentari corupti si coruptia si furtul in general . Politicul a esuat in Romania. Avem la putere aceeasi clasa de mafioti comunisti care ne ameninta prosperitate si viitorul. De aceea este momentul sa punem piciorul in prag .
Zilele acestea se naste o noua Romanie. Va invit sa veniti alaturi de noi si sa va informati prietenii. Primul pas a fost facut prin “Miscarea Antitaxe” . Aceasta miscare are si o aripa paramilitara numita brigada “Vlad Tepes” . NU va panicati motivatia este foarte simpla – sa nu credeti ca vom scapa de acesti hoti si tradatori invitandu-i sa plece.
Distribuiti aceasta informatie catre toti cunoscutii si prietenii si nu va fie teama. Elita Romaniei face parte din aceasta miscare, sunt intelectualii acestei tari , sunt tinerii cu scoala , oamenii de afaceri seriosi, specialistii. Nu va fie teama si haideti alaturi de noi.
A venit vremea sa facem curatenie in Romania !


TEA party, USA

“Nu exista buzunarul statului. Exista doar buzunarele noastre.” (Margaret Thatcher)

Când am lansat alaltăieri Mișcarea Antitaxe (vezi Blogul românesc care i-a depășit pe americani), nu mă așteptam la ce a urmat. Mă așteptam la zeci de susținători, eventual sute: dar nu la mii!
Pana in acest moment, aproape 2000 de email-uri de susținere au fost trimise pe capitalismpepaine@gmail.com. Este cea mai buna dovada ca poporul român e exasperat si satul de toți politicienii, indiferent de partid.
Le mulțumesc tuturor: nu pentru adeziunea la Mișcare (pentru ca adeziunea o face fiecare, ca sa-si apere propriile buzunare). Ci pentru încrederea in mine personal.
Le mulțumesc in special celor care, pe lângă încurajări, au venit cu idei si si-au oferit serviciile. In aceasta etapa, nu exista idee proasta. Suntem la începutul unui proiect si facem brainstorming: așa ca si cea mai trăsnita idee e binevenita. Nu se știe ce poate sa ne aduca victoria.
Un singur lucru nu e binevenit: atitudinea negativa. “E greu…n-avem nici o șansa…mămăliga nu explodează”. Suntem cu toții pro-capitalism? Atunci va amintesc o lege de baza a corporațiilor: don’t upload problems, download solutions.
Prima Mișcare Antitaxe din Europa!

In orice domeniu, cineva e primul. După el, vin milioane: dar primii rămân in istorie.
Aceasta Mișcare nu are precedent in Europa. Un cititor spunea ca, odată lansata Mișcarea, va apărea pe BBC, CNN, Russia Today – peste tot. Cred ca are dreptate.
Deci cine sunt oamenii care mi-au scris si de ce au făcut-o?

preluare de pe CPP

Salut.Traiesc in Norvegia de ceva timp,in Stavager mai exact,capitala petroliera a Europei.Vreau sa prezint pe scurt un caz edificator pentru comportamentul pe care ar trebui sa-l adoptam si noi ca romani,pentru a nu mai fi tratati ca niste vite,a caror existenta se justifica doar prin plata taxelor:
Norvegia e unul din cele mai bogate state europene,in acelasi timp statul cu cele mai mari taxe si impozite.Unul dintre cei mai bogati norvegieni in viata e John Fredriksen,multimiliardar,care printre altele,detine in portofoliu cea mai puternica companie de foraj marin din lume,Seadrill(www.seadrill.com).Omul asta a contribuit cu miliarde de-a lungul timpului la bugetul Norvegiei.Se pare totusi ca lacomia sobolanilor politici nu are limite, indiferent de granite.Satul de incompetenta politrucilor,care nu stiu decat sa ii capuseze pe cei care duc de fapt economia in spate,omul a apelat la un gest extrem…..a renuntat la cetatenia norvegiana.In prezent este cetatean cipriot,si si-a mutat toate conturile personale in Cipru.
In Octombrie 2012,un scandal monstru tinea paginile tuturor ziarelor din Norvegia.John Fredriksen a decis nici mai mult nici mai putin sa mute sediul Seadrill din Norvegia,in Dubai sau Singapore.Cu alte cuvinte…sula taxe si impozite catre statul norvegian.Nu profiturile mai mari l-au determinat sa fac asta(omul e multimiliardar si are 70 de ani).Pur si simplu….s-a saturat sa fie tratat CA O CURVA LA PRODUS!!!!!!!!! (http://206.132.6.104/article/2012/10/04/seadrill-ceo-idINL1E8L2LF820121004?type=companyNews)
Intre timp(suntem in Ianuarie 2013),tonurile s-au mai indulcit.Se pare ca “factorii de decizie” din Norvegia au cam inceput sa tremure,la gandul ca vor pierde una dintre cele mai bune vaci de muls,si incearca sa-l faca cumva prin negocieri sa se razgandeasca.
Concluzie:singuri nu vom putea face nimic,vom fi mereu la mana unor canalii jegoase care vor lua si pielea de pe noi ca sa-si umfle burtile.Doar impreuna vom putea fi si noi un John Fridriksen,care atunci cand da cu pumnul in masa,le sar mucii politicienilor pe pereti.
 preluare de pe CPP

Felicitari! Practica de a munci pentru tine insuti e denumita de organele statului “evaziune”. Din nefericire asta e singura posibilitate de a trai in Romania, prin evitarea taxelor. Fiscalitatea e prea mare pentru a fi sustinuta de un om de rand cu o afacere mica sau la inceput de drum, iar dupa anul 2008 au ramas activi doar cei puternici si (am spus “si”) “parteneri” cu statul. Parerea mea…

 preluare de pe CPP


preluare
http://cristianpaun.finantare.ro/2013/01/31/de-unde-vine-saracia-noastra/

  E greu să explici oamenilor cât de otrăvite sunt cadourile politicienilor. La fel de greu este să reziști în piața publică explicând aceste lucruri. Cu cât sărăcia e mai mare și asistații sociali sunt mai numeroși, cu atât mai ciudat pare mesajul pe care vrei să îl transmiți. Diferența dintre politician și antreprenorii reali este clară: [1] Politicianul depinde de voturi și de liniștea electorală pe care le poate cumpăra cu promisiuni pentru cei cu carte (nefiind niciodată obligat să le respecte ulterior sau fiind foarte ușor să le stingă cu alte promisiuni sau cu justificări ale nerespectării lor) sau le poate cumpăra cu pungi de alimente pentru cei săraci; [2] Antreprenorul real depinde de clienții săi care nu pot fi amăgiți cu promisiuni ci doar cu surprize plăcute (reduceri de prețuri, oferte atractive, raport calitate – preț etc.). Antreprenorul real nu minte și nu înșeală așteptări, iar dacă o face își asumă costul integral al acestor fapte sau atitudini. Cu cât mai mulți antreprenori, cu atât mai multe surprize plăcute, locuri de muncă și prosperitate. Cu cât mai mulți politicieni, cu atât mai multă minciună, iluzie, promisiuni și sărăcie. Oare putem decide noi cu adevărat în ce lume am vrea să trăim? Cum altfel decât tot politic?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu